Ingrediente: 4 ardei grasi, 150 g ciuperci proaspete, 2 cepe, 1 cescuta cu orez, 1 dovlecel, 100 ml suc de rosii, 1 lingura cu unt, patrunjel verde, ulei, sare. Mod de preparare: Alege orezul, spala-l in mai multe ape, dupa care pune-l la fiert. Spala ardeii grasi, taie-le deasupra un capacel si indeparteaza cotorul si semintele. Separat, inabusa ceapa, taiata marunt, in ulei cu adaos de apa. Adauga ciupercutele tocate si dovlecelul taiat rondele. Amesteca apoi totul cu orezul fiert separat. Presara putina sare si aromatizeaza cu patrunjel tocat fin. Umple apoi ardeii si asaza-i intr-o forma unsa cu unt sau ulei. Toarna peste ei sucul de rosii si lasa-i la cuptor aproximativ 30-40 de minute.

Lasa un comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.